Kundreferenser

Familjen Ihre juni 2024

Tack Go2algarve! Vi vill varmt rekommendera resebyrån Go2algarve med Robert. Vi fick mycket bra personligt och engagerat bemötande både före resan och under vistelsen. Vi bodde på det utmärkta lägenhetshotellet Apartamentos do Parque i Olhos de Água. 

Karin o Jonas & Solveig o Yngve  februari 2020

Tack Robert för att du gjorde vår vistelse i Albufeira så innehållsrik och rolig!

Tove o Rolf - november 2019

Kan varmt rekommendera resan till Albufeira. En reseledare som gör allt för att gästerna skall trivas. Mycket centralt och bra boende på hotell Almar, fantastisk havsutsikt. Tryggt och skönt ställe att semestra på. Bästa hälsningar från Tove och Rolf i Helsingborg

Sten o Margareta - november 2019

Hej Robert, Tack för ett fantastiskt engagemang från din sida. Hjälp när det behövdes på ett självklart sätt. Din närvaro i vår "vardag" under fyra veckor var det som gjorde vistelsen till något extra. Dessutom fick vi uppleva ett vackert, soligt och vänligt Portugal. Vi hoppas på att få komma tillbaka vid ett senare tillfälle. Med en önskan om En God Jul och Ett Gott Nytt År och på ett återseende. 

Elin Jergman med familj - juli 2019

"Tusen tusen tack för din fantastiska service!

Och vilken utflykt!👍🏻 Förstklassigt bemötande och en otroligt skicklig kapten. Långt över våra förväntningar. Så återigen tack!"

Anna Karin Oldén - maj 2019

"Tack för en trevlig resa, vi har bara gott att säga om dej Robert och din resebyrå. Du hade mycket att stå i under strejkveckan och skötte det med bravur. Lägenheten var riktigt bra . Kan rekommendera denna resa".

Lena o Anders Edlind - januari 2019

"En särskild eloge till vår researrangör Robert Allard från Go2Algarve, som med sin lokala närvaro arrangerade utflykter mm och förgyllde vår fyra  veckors vistelse med hjälp av strålande väder".