Upptäck VRSA, en mångsidig destination i Algarves östra del


Vila Real de Santo António (VRSA), en pärla i Algarves östra del, står ut med sin kombination av naturskönhet och traditionella industrier. Denna livliga region lockar med sin strålande kust och spelar en vital roll i Algarves ekonomiska mångfald. 

Turism och natursköna stränder 

Livlig turistsektor: Turismen blomstrar i VRSA, där besökare lockas till regionens utsträckta sandstränder och den breda urvalet av boenden, framför allt i Monte Gordo.

Stränder och boende: Med sina tillgängliga stränder erbjuder VRSA allt från lyxiga hotell till mysiga semesterbostäder, vilket gör det till en perfekt plats för alla typer av semesterfirare. 

Jordbruk och tradionell fiskeindustri

Diversifierad jordbrukssektor: VRSA:s ekonomi får även ett lyft från jordbruket, med en variation av produkter som bönor, nötter, citrusfrukter och oliver. 

Fiskets arv: Tonfisk- och sardinfiske har en lång historia i VRSA och bidrar fortfarande till regions ekonomi, även om de inte längre är lika centrala som för.

Natur bevarande och landsbygdsturism

Miljömedvetenhet: Utforskning av VRSA:s landsbygd avslöjar en djup respekt för natur bevarande. med fokus på skyddet av lokala områden och arter