Gruppresor till Algarve


Gruppresor kan organiseras av företag, föreningar eller privatpersoner. Samla ihop en grupp på minst 10 personer, det kan finnas många anledningar, eller vad sägs om:

Konferensresa, golfresa, träningsresa, vandringsresa, åk med tjejgänget, yogaresa, bröllop, cykelresa, belöningsresa (Incentive), fågelskådningsresa, dykresa, surfresa, bara njuta och avkopplingsresa, husletaresa, gourmetresa, vinprovarresa eller övervintringsresa.

Vill ni ha hjälp att få inspiration rekommenderar vi utan tvekan Algarve. Många inspirationsbilder finner ni nedan.


Hur fungerar det med gruppbokning ?

Vi har samlat några punkter som är av vikt när man beställer en gruppresa


Berätta för oss vad målet är med er gruppresa, på så vis kan vi på bästa sätt hjälpa er att hitta det ni verkligen söker. Sedan vill vi veta ännu mera: hur många dagar, när vill ni resa, hur många ni är, vad ni vill göra och uppleva, vilket boende alternativ och till sist vilken budget.

Fyll i vårt kontaktformulär, besvara i meddelanderutan lite kort en del av våra frågor, så tar vi kontakt med er inom det snaraste. Kommer du sedan på fler saker att tillägga kan du alltid nå oss snabbt på SMS eller genom att ringa oss. Vi finns här för er


När vi mottagit kontaktformuläret går vi igång med att skissa på ett eller flera passande alternativ inom er budget. Samtidigt undersöker vi att det finns plats på flyget samt inkvarteringen för att säkerställa att programmet kan genomföras på de datum ni önskar resa.

Som ni vet kan platser snabbt bokas upp så här är vi angelägna om att vi håller en nära kontakt med er. Vi erbjuder er att ta hand om hela ert program, även på destinationen. Vi har svensk personal stationerad på Algarvekusten som kan vara behjälplig med allt om så önskas.

Om vi får ert förtroende bokas resan, ni har då fått och godkänd samtliga priser av oss på boende och flyg med samtliga villkor.

Första betalningen sker här på 25% av totalsumman och resterande betalas senast 30 dagar före avresa. Speciella regler kan finnas för större grupper.

Vi genomför våra arrangemang tillsammans med våra samarbetspartners i Portugal. Har ni ett större event med många resenärer föreslår vi alltid att vi tillsammans åker ner och rekognoserar resmålet för bästa upplevelse för hela gruppen