Långtids semester i Algarve, en månad av sol och värme 

06 november - 04 december 2024

Olhos de Água Algarve
Olhos de Água Algarve

Långtids semester i Algarve: en månad av sol och värme

Drömmer du om en månad fylld med sol? Boka din långtids semester i Algarve och omfamna varje solig dag, Våra skräddarsydda paket låter dig utforska det bästa av Algarve och skapa minnen som varar livet ut. 

Ditt hem borta från Sverige 

Att tillbringa en månad borta från hemmet är ett stort steg. Vi strävar efter att göra din vistelse så hemlik som möjligt. Med vår lokala rese ledning vid din sida - experter på allt från praktiska detaljer till de bästa lokala upplevelserna - är ditt Algarve-äventyr i trygga händer. 

Flexibla flyg - och boendealternativ 

Välj att resa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till det soliga Faro. Våra paket erbjuder flexibilitet med både flyg och boende, inklusive tur-och retur transfer till Albufeira eller annan ort och bekväm inkvartering anpassad för två i lägenhet med separat sovrum. Välj det paket som passar bäst och passar dina önskemål, med eller utan flyg.

Aktiviteter för alla smaker  

Från organiserade aktiviteter till lugna dagar i solen, anpassar vi din semester upplevelse så att den passar just dina preferenser. Utforska Algarves mångsidighet och gör din långtids vistelse till precis vad du vill ha den till.