Känn dig som hemma
Vi erbjuder svensk reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr.

Övervintra på Algarve kusten

Att lämna hemlandet för några månader är ett stort steg, det vet vi. Därför är det viktigt att ni trivs i det "nya landet". Vi erbjuder svensk reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr.

Algarve är en året runt destination, temperaturen och klimatet är mycket behagligt. Alla som vill slippa regn och rusk under hösten/vintern får här en möjlighet att stanna borta lite längre.

Vi organiserar utflykter, visar runt i byn, ger tips och idéer om matlagning, vandringsleder, cykelturer, golfbanor, simning, yoga, konst och kultur, hyra bil, åka till Lissabon, eller varför inte bara njuta av solen på terrassen.

Vi erbjuder vistelser på minst 28 dagar men kan erbjuda vistelser upp till 5 månader.

Våra lägenhetshotell

Apartamentos do Parque

Inkvartering sker på Apartamentos do Parque 4 stjärnigt. Lägenheten har 1 sovrum, 1 vardagsrum, badrum, kök och balkong med havsutsikt. Uppvärmt utomhuspool, snackbar, satellit TV, WIFI, bankfack och luftkonditionering finns. Städning ingår samt byte av linne och handdukar 1 x vecka. Gångavstånd till mataffär, restaurang och caféer. 3 minuter (trappa) till stranden.

Övervintra i Januari, februari, mars 2019

Priset per person exkl. flyg, inkl transfer i enrumslägenhet för 2 personer, 28 nätter.

€640 p.p.

Aparthotel Oceanus

Inkvartering sker på Aparthotel Oceanus (3-stjärnigt) Lägenheten har 1 sovrum, 1 vardagsrum, badrum, pentry, och balkong. Utomhus-och inomhus pool, satellit TV, WIFI och luftkonditionering finns. Bar i hotellet. Städning ingår samt byte av linne och handdukar 1 x vecka. Centralt i Olhos de Água, närmaste strand är 5 minuter promenad.

Övervintra i Januari, februari, mars 2019

Priset per person exkl. flyg, inkl transfer i enrumslägenhet för 2 personer, 28 nätter.


*gäller vid bokning innan 18 december 2018

€595 p.p. *

Aparthotel Almar

Inkvartering sker på Aparthotel Almar (3-stjärnigt) Lägenheten har 1 sovrum, 1 vardagsrum, badrum, pentry, värdeskåp och balkong. Utomhus pool, satellit TV, WIFI och värmen finns. Bar i hotellet. Städning ingår samt byte av linne och handdukar 1 x vecka. 5 minuters promenad till stranden. Restauranger, caféer och mataffärer på gångavstånd.

Övervintra i Januari, februari, mars 2019

Priset per person exkl. flyg, inkl transfer i enrumslägenhet för 2 personer, havsutsikt från sidan, 28 nätter.


*gäller vid bokning innan 15 november 2018   

€740 p.p.*

Apartamentos Turísticos Borde de Água

Inkvartering sker på Apartamentos Borde de Água(3-stjärnigt) Lägenheten har 1 sovrum, 1 vardagsrum, badrum, pentry och balkong.  

Övervintra i Januari, februari, mars 2019

Priset per person exkl. flyg, inkl transfer i enrumslägenhet för 2 personer, 28 nätter.

€630 p.p.

Hur man bokar en resa? 

Man kan inte boka på denna hemsida, det enklaste är att maila till robert@go2algarve.com eller ringa till +46 733 140 949 eller +351 964 221 883. Ni kan också fylla i kontakformuläret så återkommer vi snarast