Cykelpaket i Algarve 

Upplev cykel paradiset Algarve, ditt nästa äventyr väntar! 

Med över 150 km kustlinje och mer än 300 soldagar per år är Algarve det oupptäckta cykel paradiset i Europa. Utforska de mångsidiga terrängerna, från kustvägar till utmanande off-road mountainbike stigar, i en region som bjuder in till cykling året om.

Algarve stoltserar med utmärkta vägar, storslagen natur och ett behagligt klimat, vilket gör det till den perfekta destinationen för alla typer av cyklister. Oavsett om du är en erfaren mountainbike cyklist, en väg cyklist, en familj på äventyr eller en hälsoentusiast, erbjuder Albufeira och Algarve en oförglömlig cykel upplevelse.


 Utforska våra cykelpaket:

  • Road Tour Algarve Portugal: 7 nätter med själv guidad GPS-tur från kusten till bergen, boende på 6 olika 4-stjärniga hotell. 
  • Algarve Cycling Touring: En 7 nätter själv guidad tur längs kusten med boende på 6 olika 4-stjärniga hotell. 
  • Road Cycling Holiday Algarve: Välj mellan 4 eller 7 nätter med själv guidad GPS, boende i Loulé regionen. 
  • Cycling Holiday Algarve: En 7 nätters själv guidad GPS tur med E-Bike, boende på  i Albufeira, Loulé eller Quarteira. 
  • Bike Tours: Guidade turer anpassade för olika konditionsnivåer och förmågor.  Dagliga utflykter som varar mellan 3 och 4 timmar.
  • Mountain Bike and Road Bike Tours: 4 nätter, 3 dagars cykling i Tavira regionen, med boende på ett 4-stjärnigt lantligt hotell.  

Vi skräddarsyr ditt cykeläventyr för en bekymmersfri upplevelse, med möjlighet att lägga till en guide för gruppturer. På de flesta turer kan vi beställa en guide som följer med gruppen annars är det generellt att man cyklar på egen hand, dock bokar vi in hela arrangemanget, det skall vara bekymmersfritt att resa.