Varmt välkommen till Algarvekonferensen 2023

Vi är glada att välkomna dig till vårt exklusiva ledarskapsprogram som är speciellt utformat för dig som kommit en bit på din chefsbana. Vårt fyradagarsprogram erbjuder en unik möjlighet att lära, växa och nätverka med andra ledare – dessutom i fantastiska omgivningar. Programmet kommer att höja dina ledarskapsfärdigheter och ge dig verktygen för att du ska kunna ta ditt ledarskap till nästa nivå.

Programmet leds av Niklas Nyström, Mattias Engström och Anders Rydell, tre erfarna organisationskonsulter, alla legitimerade psykologer. Upplägget bygger på en kombination av interaktiva workshops, föreläsningar och nätverksmöjligheter. 

Ett informationsmöte organiseras 21 juni kl. 15-16 där ni kan få mer information, ange i meddelande rutan i anmälningen om ni vill deltaga. 

Dom José Beach hotel in Quarteira 

Vi bor längs med strandpromenaden i staden Quarteira, som är en typisk portugisisk stad som inte bara bebos av sommargäster. Detta gör staden livlig även bortom högsäsongen och här finns restauranger, strandboulevard och saluhallar. Gångavstånd till staden Vilamoura samt marinan. 

Hotellet har en utomhuspool, litet gym samt möjlighet till massage. Vill man, kan man ta en ordentlig strandpromenad eller varför inte ett dopp i havet, 50 meter från hotellet.  

Möjlighet till att boka tennis, padel, samt golf i närheten.