HD/Sydsvenskan erbjudande

03 november - 1 december 2018

Algarve i en månad med sol och värme, ca 300 soldagar väntar på dig!

Att lämna hemlandet för någon månad är ett stort steg, det vet vi. Därför är det viktigt att ni trivsi det "nya landet". Vi erbjuder lokal reseledning med lokal kännedom som bistår med praktiska bestyr, vi organiserar även utflykter.

Detta Ingår:

Period: 3/11.18 - 1/12.18

Antal nätter: 28

Flyg från Köpenhamn till FARO med Primera Air

Transfer till Olhos de Água tur/retur

Inkvartering lägenhet, T1, med separat sovrum för 2 personer

Ort: Olhos de Água, Albufeira, Portugal

Inkvartering sker på Apartamentos do Parque, ett stenkast ifrån havet, belägen på en klippa där samtliga lägenheter har havsutsikt. Lägenheterna är stora. Alla har balkong, badrum, kök/pentry, värdeskåp, separat sovrum, matplats och vardagsrum med tv och internet samt värme och AC.

Utrustningen i köket består av det mest nödvändiga och räcker till att göra enklare måltider, bl.a.
spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost. Städning ingår alla dagar samt byte av linnen och handdukar 1 x vecka samt el och vatten. Apartamentos do Parque har uppvärmd utomhus pool som är övertäckt samt ett litet gym med sauna- och turkiskt bad samt en snackbar. Gångavstånd till mataffär, restauranger och caféer.

Till stranden tar man en trappa (100 steg) som ligger intill anläggningen, vid stranden finns några fiskrestauranger och uteserveringar.

Aktiviteter som arrangeras:

Guidning av omgivningen - ingår

Vandring & strandpromenader

Golf - det finns ett 10-tal banor inom 15 minuter från ditt boende

Hyra av cykel eller bil - tillkommer

Utflykt till lokala marknader - tillkommer

Pris per person inkl flygresa SEK 9.450

Bokning och mer information via robert@go2algarve.com eller telefon 0733-140949

Om Go2algarve

Go2algarve är en registrerad resebyrå i Portugal som ägs och drivs av Robert och Desirée Allard. Tillsammans har vi besökt Portugal och Algarvekusten i nästan 20 år och känner till regionen dess mat, kultur och människor riktigt bra. Algarve har mycket att erbjuda. Go2algarve har lagstadgade garantier i Portugal.