Aktuellt just nu

Vi producerar arrangemang i samarbete med andra partners

Nedan hittar ni arrangemang som Go2algarve är teknisk arrangör för, vi ansvarar för hela resan som omfattar allt eller delar av arrangemanget på Algarvekusten, t:ex , flygresan, transfer, hotell, utflykter mm.

Övervintra i Albufeira januari eller februari 2019

Fly Energi, mörker, snö och rusk och tillbringa några veckor på Portugals vackra Algarvekust. Vacker omgivning och behagligt klimat gör detta område till en mycket populär tillflyktsort för frusna nordbor.

Detta är en mycket prisvärd resa där alla måltider och alla drycker på hotellet ingår. Några dagar gör vi spännande utflykter för att se mer av den vackra omgivningen och den Portugisiska kulturen.

Vandring i Algarve - mars 2019

Algarvevägen "The Algarve way" är en av Europas vackraste långdistansvandringar. Den sträcker sig från den spanska gränsen vid floden Guadiana och går västerut genom vacker och dramatisk natur till Sagres och Europas sydvästligaste spets.

Vandringarna ingår i det europeiska vandringsnätet GR13. Hela sträckan är på 300 km men vi har plockat ut de bästa delarna att njuta av. Middagarna avnjuter vi på lokala restauranger, avkopplande, sällskapliga kvällar som kommer att runda dagen på ett bra sätt.

Träningsresa till Algarve - april 2019


Under veckan bjuder vi på ett varierat träningsprogram med allt från zumba och vattengympa  till yoga, tabata, och funktionell träning. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill delta i.

Josefin"Smulan" Liljegren och Maria Lindgren är instruktörer under resan. Utöver  träningsprogrammet planeras några lokala utflykter som kan beställas och betalas på plats.

För dig som är golfare ligger hotellet mycket nära några fantastiska golfbanor i Vilamoura.

Singelresa till Algarve - maj 2019 


Följ med till vackra Algarve i södra Portugal den    4 maj. Vi har bokat ett antal platser för denna vecka på Adriana Beach Club ett 4* resort hotell med All Inclusive vid Falésia stranden.  

Det finns många möjligheter att njuta av, vacker natur, bad i Atlanten eller i poolen, delta i organiserade aktiviteter och trevliga nya möten. Helén & Morgan följer självklart med.

Logga in och läs mera