Aktuellt just nu

Vi producerar arrangemang i samarbete med andra partners

Nedan hittar ni arrangemang som Go2algarve är teknisk arrangör för, vi ansvarar för hela resan som omfattar allt eller delar av arrangemanget på Algarvekusten, t:ex , flygresan, transfer, hotell, utflykter mm.

Vandring i Algarve - mars 2019

Algarvevägen "The Algarve way" är en av Europas vackraste långdistansvandringar. Den sträcker sig från den spanska gränsen vid floden Guadiana och går västerut genom vacker och dramatisk natur till Sagres och Europas sydvästligaste spets.

Vandringarna ingår i det europeiska vandringsnätet GR13. Hela sträckan är på 300 km men vi har plockat ut de bästa delarna att njuta av. Middagarna avnjuter vi på lokala restauranger, avkopplande, sällskapliga kvällar som kommer att runda dagen på ett bra sätt.

Koppla av och njut 7 dagar i Algarve

Stjärnpris 6 095 kr per person inklusive flyg - 27 april - 4 maj 2019

Njut av sol och värme i vackra Algarve! Det finns många anledningar att ta en kort paus från vardagen, denna vecka hjälper till och med klämdagarna till.

I priset ingår: Flyg från Köpenhamn till FARO, SAS, transfer till Olhos de Água, Albufeira, t/r, inkvartering i lägenhet med separat sovrum för 2 personer, lokal reseledning på plats. 

Aktiviteter organiseras för den som önskar att bara ta det lugnt och njuta är tillåten!  

Singelresa till Algarve - maj 2019 


Följ med till vackra Algarve i södra Portugal den    4 maj. Vi har bokat ett antal platser för denna vecka på Adriana Beach Club ett 4* resort hotell med All Inclusive vid Falésia stranden.  

Det finns många möjligheter att njuta av, vacker natur, bad i Atlanten eller i poolen, delta i organiserade aktiviteter och trevliga nya möten. Helén & Morgan följer självklart med.

Logga in och läs mera

Fyll på med balans, livskraft och glädje i oktobermörkret 2019! 

Följ med oss på en välgörande resa till vackra Algarve den 2 oktober. Veckan kommer att erbjuda mjuka, lugna och inkännande MediYogapass där vi utgår från din egen förmåga. 

Vi utför yogan sittande på stol eller om du föredrar yogamatta. Programmet erbjuder även lite mer fysiska och dynamiska styrketräningspass.

Ann-Louise Magnusson är din yogainstruktör och Fysioterapeut Håkan Magnusson din styrketräningsinstruktör under resan.

Boendet är på Adriana Beach Club ett 4* resort hotell med All Inclusive vid Falésia stranden.